I takt med att företaget växer ökar behovet av olika HR-lösningar. För ett mindre, lokalt verksamt företag kan det kännas alldeles för dyrt och komplicerat att köpa ett traditionellt, omfattande HR-system med många olika moduler. Ändå behöver man sköta företagets rekrytering, anställningar, kursverksamhet, personalutveckling, frånvarorapportering med mera. Allt detta tar mycket tid, skapar pappersarbete och det är lätt hänt att saker glöms bort eller inte följs upp.

Vi hjälper dig att få saker gjorda utan att det kostar skjortan! Du får en skräddarsydd lösning med lokal support till en bråkdel av priset för traditionella IT-program. Det bästa är att det inte behövs några installationer eller något underhåll – våra tjänster är helt molnbaserade. Du sparar tid och pengar och glömmer aldrig en deadline igen.

Våra HR-lösningar kan integreras med ditt valda löne- och ekonomisystem. Eller om du hellre vill ha allt i ett paket med löneräkning på svenska, så fixar vi det också! Kontakta oss, vi berättar gärna mera – info(at)ellinordesign.com

Leave a Reply