Digitalisera dina verksamhetsprocesser

Oavsett om du jobbar i ett multinationellt företag, en kommunal organisation eller ett mikroföretag, kommer det en dag när du stöter på en fråga som inte kan hanteras inom ramen för befintliga IT-program, i Excel eller som beror på att en nyckelperson lämnat organisationen. I den situationen står du inför insikten att det kommer att krävas en skräddarsydd, internt utvecklad lösning – något som kan bli en både kostsam och långdragen historia.

Det finns också ett annat val; en möjlighet att skapa skräddarsydda verksamhetssystem utan kod och på bråkdelen av den tid det tar att utveckla något från grunden. Tekniken kallas Low Code eller No Code, och möjliggör applikationsbyggande utan att vara programmerare, på samma sätt som det idag är möjligt att skapa snygga hemsidor utan att kunna html.

Med en Low Code plattform skapar man snabbt en flexibel och organisationsspecifik applikation, utan stora och dyra konsultprojekt. Tekniken lämpar sig väl för att komplettera existerande IT-system genom nya verksamhetsprocesser, ”gap-fillers”.

Glöm långa och dyra konsultprojekt – minska antalet system

Vi skapar körbara processer med elektroniska blanketter, skräddarsydda för arbetssättet och rutinerna i just er verksamhet.

Tillsammans med er kartlägger vi era nuvarande processer och behov samt ger råd om hur processen kan effektiveras. Till nästa träff gör vi enligt era önskemål en applikation som direkt kan testköras och utvärderas. Efter er feedback är en första version redo att lanseras, varpå ändringar och justeringar görs löpande.

På 4-6 veckor skapar vi lösningar som ger mervärde!

Komplettera era verksamhetsprocesser med våra digitala, molnbaserade applikationer och få en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för åtskilliga år framåt!

Med flexibla processer elimineras de risker som följer med olika hemmagjorda system, system baserade på Excel-kalkylblad eller som bara existerar som kunskap hos ett fåtal nyckelpersoner.

Med hjälp av enkla applikationer och tillhörande e-formulär skapas mera effektiva sätt att hantera både dagliga rutiner och avvikelser i företagets centrala verksamhetsprocesser. Du sparar tid och pengar samtidigt som företagets processer kvalitetssäkras!


Vill du se exempel på vad vi kan göra med Low Code plattformen Barium Live? Kontakta oss redan idag för en demonstration, vi gör gärna en förstudie på just dina behov helt gratis!