Barium Live hjälper dig att få saker gjorda!

Barium Live

Ett förmånligt alternativ till långdragna och dyra IT-projekt. Vi erbjuder en innovativ plattform med smarta applikationer och formulär så att verksamheten kan följas upp, upprätthållas och förbättras med lätthet. Till skillnad från konventionella metoder sparar vår lösning tid, pengar och frustration. Lösningar baserade på plattformen Barium Live kan fungera fristående, sammanfoga existerande system eller vara en integrerad del av en större helhetslösning.

Digitalisera och framtidssäkra era processer

  1. Modellera processer och skapa skräddarsydda applikationer 10 gånger snabbare med Bariums Low Code plattform Barium Live.
  2. Bygg applikationer utan kod, och minska antalet system på samma gång.
  3. Använd processdrivna applikationer för att koordinera och utveckla människor, information och befintliga system i verksamhetens affärsprocesser.

Resultatet: det går enklare och snabbare för rätt medarbetare att göra rätt sak vid rätt tidpunkt, vilket effektiverar och kvalitetssäkrar företagets arbetsflöden.

Enkelt att använda och komma igång

Med Barium Live gör du mera med mindre tid och resurser. Du betalar endast för användningen och har inga kostnader för infrastruktur och tekniskt underhåll.
Barium Live är en mycket säker molnbaserad lösning som kan integreras med redan existerande IT-system via Integration Services och APIs.

Modellera, bygga, köra och övervaka – allt i en lösning

Med Barium Live kan du snabbt uppgradera eller komplettera dina verksamhetsprocesser utan att göra stora ändringar i den befintliga organisationen eller IT-systemen. Det krävs ingen extra hårdvara, inga programinstallationer och den fungerar med alla webbläsare, operativsystem och datorer.

Om Barium

Den innovativa BPM-plattformen Barium Live tillhandahålls av vår svenska partner Barium Ab, med huvudkontor i Göteborg och försäljningskontor i Stockholm. Grundat år 1995, har Barium sedan dess hjälpt företag över hela världen att automatisera och kvalitetssäkra sina verksamhetsprocesser för att kunna leverera exceptionella resultat snabbare. För mer information om Barium, besök www.barium.se.